Vill du synas på min blogg?

Hejsan och kul du är intresserad av att synas på min blogg. Denna tjänsten vänder sig till både stora som små företag. Det finns en rad olika möjligheter att synas på min blogg.

Bloggstart
Min blogg startade 20160417

Grundspridning via sociala medier
Jag har genom åren fått ett stort antal följare. Jag marknadsför alltid min blogg genom sociala medier. På Facebook har jag ca 4500 vänner och min gillasida består av 32 000 följare. På Instagram har jag ca 2000 följare. Min Youtube kanal har över 500 000 visningar samt ca 500 prenumeranter. Utöver detta har jag grupper på Facebook med över 20000 medlemmar som behandlar ämnen som Events, foto, nätverkande som jag också kan sprida inlägg i. Jag har även möjlighet att via mina gilla sidor betala för att få garanterad spridning från 10 000-100 000 tals visningar.

Aktiv spridning och passiv spridning
När jag aktivt sprider blogginlägg via sociala medier då får jag störst antal läsare, statistiken är baserad på detta. Detta gör jag med inlägg jag anser är högintressanta och när företag sponsrat eller betalt för att få synas. Passiv spridning är när jag inte aktivt sprider inlägg.

Statistik
Statistiken för min blogg kan ni se nedan.

Redaktionella artiklar (Annonser) om din produkt eller tjänst.
Jag skriver redaktionella artiklar om produkter eller tjänster som jag får eller testar. Ni kan dels betala för inlägget eller om produkten i sig är betalning. Oavsett skriver jag bara om produkter/tjänster som jag själv använt/provat

Banner annonsering
Min blogg är anpassad för att kunna sätta in banner annonsering nästintill var som helst. Det mest vanliga är i höger tarmen, storleken kan anpassas till dig som kund. Det finns även möjlighet att ha annons bredvid min loggo rubrik högst upp på sidan. Det finns inget krav på att jag ska ha använt produkten eller tjänsten.

Annonser med rörlig bild
Det finns möjlighet till annonser med rörlig bild dels i inlägg och mellan inläggen.

OBS Jag har många följare och jag förbehåller mig rätten att skriva och beskriva era tjänster och produkter på mitt personliga sätt som passar mitt varumärke och mina läsare.

Målgrupp
Min målgrupp är överlag kvinnor och män i åldern 30-50 år

Inbjudningar till Events
Vill du skicka inbjudningar till events så är du välkommen att maila till jens@photomedia.se
Jag tar alltid bilder på events, detta betyder inte att ni får gratis bilder. Vill ni anlita mig som fotograf så får ni gå via mitt företag www.photomedia.se

Här ser ni statistik från min första vecka som bloggare. När statistiken avsevärt ändras så publiceras en ny rapport.