Att faktiskt komma loss

Jag har länge, länge, länge velat göra filmer av olika slag. Dels för att ge av min kunskap och inspirera andra men givetvis även för jag vet att det är det bästa sättet att marknadsföra sig. Det här med rörlig bild verkar nämligen inte vara en fluga. Jag är värdelös på att få saker gjorda och samtidigt som jag är fast i en kreativ hjärna blir det ibland svårt att komma till skott. Jag vill göra saker hela tiden och jag har massor med ideér. Det jobbiga är att det oftast är jävligt bra ideér som mycket väl hade kunnat bli företag och sälja bra. Men jag har också förstått att jag är bara en person och har inte hur mycket kapacitet som helst. Just därför håller jag mig till mitt fotograferande och lite events ibland, det får räcka och jag klarar av det.

Jens C Hilner

Jag har gjort många filmer men jag har aldrig publicerat dem för de är inte bra nog. Jag har nämligen inte prata tillräckligt bra eller sammanhängande som nyhetsankaret på TV4 Nyheterna och gör man inte det så är det inte värt att visas. Sen blir ljudet dåligt för jag har ingen ljudkille med mig och bilderna blir inte bra för jag har inte 12 olika kameror som kan filma från olika vinklar, nä men då skiter jag i det.

Men idag kom jag att tänka på vad min kära kollega och vän Nina Jansdotter sa till mig på flyget hem från London. “Man ska inte planera så mycket man ska bara göra det sen får det blir bättre och bättre med tiden” Det här har malt i mitt huvud och idag körde jag på. Premiären för min halvtaskiga, dåligt ljussatta, Vlogg med ekoljud i bakgrunden är ett faktum. Det är bättre att göra något än inte gör något alls, ganska självklart. Eftersom jag redan har över 5000 visningar på Facebook så verkar det som jag är inne på rätt spår.

Så nu kör vi gott folk, hoppas ni vill följa mig både här och där www.youtube.com/jenschilner