Hur du tar bättre bilder till bloggen och massa skoj.

Ibland träffar man någon som är lika trevlig som en själv, ibland träffar man någon som är like tuff som en själv, ibland träffar man någon som är lika kreativ som en själv. Då tänker man men åhhhh!!! vi måste göra stuff ihopa, det hade blivit fett najs för vi är så jävla bra båda två. Vi båda nickar instämmande och sen hörs man inte på två månader för vardagsstressen är där varje dag och som egna entreprenörer så det fullt upp hela tiden och när det inte är fullt upp så är man med familjen eller så försöker man få sova lite.

Men idag träffades vi FNULAN & JENS. Fnulan kom till studion och efter sen fotografering igår såg det ut som skit och visst fan kommer hon tidigare än beräknat, vem fan kommer 7 minuter för tidigt? Fnulan ber om mjölk i kaffet och jag ger henne kaffe utan mjölk så allting går på räls.

Vi har pratat om att göra något ihop så länge men aldrig kommit till skott. Men idag satte vi oss ner och snackade och planerade konkreta ideér. Vi blev så kreativa att vi spontant gjorde en film som blev katastrofalt med men skit i det, spontanitet ska bevaras och bejakas.

Vi beslutar oss för att göra en vloggserie där vi pratar om allt från foto, sociala medier, marknadsföring och Branding. Vi vill helt enkelt lära er det vi kan och dela med oss av våra erfarenheter till er så ni kan stärka era varumärken på olika sätt.

Fnulis ringer mig lite senare och vi undrar vad fan vi ska kalla detta program? Sociala medier med Jens och Fnulan? Pratbubblan med Jens och Fnulan, Hur du bäst flummar på nätet? Vi kommer prata om så mycket så vi bestämde oss för att inte försöka skapa en ram kring detta utan bara köra.

Så nu kör vi!

Titta gärna på vår spontana introfilm nedan. Besök gärna www.fnulan.se för att se vad hon skriver om. Vill du ha sexiga bilder på dig själv så vet du var jag finns 😉 www.photomedia.se/fotograf-malmo