SKITUNGEN SLÄNGDE FÖRLOVNINGSRINGEN I AVLOPPET

Jag är sjukt stressad ska sätta upp en mässmonter på Studentmässan på Center Syd. Jag har helt missbedömt tiden och känner att jag inte kommer hinna färdigt till öppningsdags. Carro ringer och är helt förtvivlad och börjar babbla om att hon bakat bullar, några ringar är borta och något om avlopp, jag fattar halv sju, jag bara lugna ner dig allt fixar sig, jag löser det när jag kommer hem.

När jag står där och stressar med min monter så landar jag lite och fattar faktiskt vad Carro precis sa. “Lowa har tagit min förlovningsring och Wildas födelsering (En ring hon fick när Wilda föddes) och lagt dem i ÖVERSVÄMNINGSHÅLET i badrumsvasken!!!

Insåg precis att det blir lite svårt att lösa detta när jag kommer hem.

Mässan gapade tomt på folk och inte min målgrupp alls. Så där stod jag i 8 timmar rakt uppochner och tänkte på lösningar för att få ut ringarna. Det enda jag kom fram till var att skruva loss vaskjäveln, ta den största hammaren jag har och slå sönder skiten, ta ut ringarna, åk till Ikea och köpa nytt skit och sen hem och inbilla mig själv att jag kan sätta ihop allting igen.

Ibland är det en klar nackdel att ha storhetsvansinne. Väl hemma insåg jag ganska snabbt att jag är en duktig fotograf men en värdelös rörmokare, det räckte med att jag öppnade dörrarna till vasken, att se alla dessa rör, skruvar, plaströr och annat grejs fick mig att inse att, noop inte min grej alls.

Lowa visar var hon stoppade ringarna, super nöjd.

Carro ringde en VVS firma men de skulle ha över 3000 kr.  Jag tänkte att jag måste dra i mitt nätverk först och främst. Mycket riktigt där fanns en rörmokare vid namn Alex från VVS Svepet men som jag alltid känt som DJ då han har spelat många gånger på mina events. Alex kom och hjälpte mig på en Söndag vilket uppskattades för Carros ångest var minst sagt hög pga de förlorade ringarna. Alex fixade det hela på noll tid även om det var första gången han letat efter ringar i en vask. Alex passade på att byta en grej som även varit sönder en längre tid, det blev till ett grymt pris och alla problem var lösta.

Sen åkte vi för att grilla på stranden men det snöade när vi kom ditt så det sög.

För mycket text fuck it  bye…..

Behöver du en rörmokare ring Alex på VVS Svepet 0709-822810

Inlägget är ej sponsrat eller betalt för