Vinprovning med bloggkändisar på Scandic Triangeln

Min sambo Caroline säger alltid ut med dig mer och rör på dig. Men vem sitter och segar i soffan till en repris av Simpsons ändå? Det är precis som om jag sitter och väntar på att Bart ska byta färg.

Nu nu var det ut och mingla som gäller. Jag blev inbjuden till Startup Bar av min vän och kollega Nina Jansdotter. Jaha vad ska man ha på sig? Tror jag tar den enda rena skjortan som finns och mina skitiga byxor, det blir toppen.

Väl på Scandic Triangeln så var där ganska mycket folk och skön stämning, Jag stod och försökte se cool ut med min gayfrissa och minglade runt lite och sånt, men var inte riktigt på g ändå, jag kände inte av något workmode direkt.

Plötsligt får jag reda på att det ska komma två Superstars till minglet. Fan och jag har mina skitiga byxor på mig, hinner jag hem och byta? Kan man beställa en taxi som hämtar ett par rena? Uber har väl säkert en app för det eller? Vem är Uber? Och hur fan skriver man tyskt U ???????? fan jätteviktigt ju!!!!

Dessa två kändisar är lixom något av det hetaste som finns i bloggvärlden. Jag springer in på damtoaletten, men lika snabbt ut igen och in på herrarnas, fick en liten ångestattack för jag kände att jag måste slicka på pekfingret så jag kan rätt till ögonbrynen lite, för det var kaos jag lovar.

DSC03784DSC03838

Jag kommer tebax och där står dom Fnulan och Stonetag, det är som om benen inte bär mig. Eftersom jag är ny i bloggvärden så blir man ju ganska lätt starstucked av dessa duktiga och framgångsrika bloggare.

Jag ska vara ärlig jag har inte tyckt varken bu eller bää om bloggare, jag menar kom igen hur svårt är det att fläka lite på sig och visa en Kaffekopp. Det finns dock undantag Fnulan och Stonetag är ju grymma, företagsamma och super coola.

Genast blev minglet roligare, de är två super sköna typer och jordnära som jag och mina skitiga jeans, jo jag hade faktiskt jord i fickan från att ha krälat och planterat blommor, jag vet så gay!!!!

DSC03829

De bjuder med mig till nån vinprovnings grejsimojs i Restaurangen på Scandic Triangeln.

Vinprovning, wow passar mig skitbra, jag dricker inte vin, jag tycker det smakar konstigt. Jag dricker aldrig alkohol så jag kommer bli skitfull på ett glas, men jag vill ju hänga med mina idoler så jag hakar på så klart.

På väg ner till lobbyn så flockas autografjägare och alla vill ha en pice of Fnulan och Stonetag. Jag får agera livvakt, brutalt och hänsynslöst så kastar jag bort alla mammor och barn som står och skriker deras namn och försöker kasta sig över kravallstaketen, jag får lite dåligt samvete efteråt, men minimalt.

Vinprovningen är en VIP grej för Scandic Triangelns trognaste gäster eller nåt, så vi var bara typ tio pers och lilla jag då. Här kommer jag och snyltar, märklig känsla.

Åhh nej massa olika glas och grejer, jag fattar noll. Jag sneglar intensivt på Fnulan för att se hur hon dricker och gör? man ska snusa och lukta först och samtidigt se smart ut har jag sett på TV? Nä hon luktar inte så då gör inte jag det heller, vill ju för guds skull inte var annorlunda, så pinsamt lixom! Jag tar ens lurk och försöker se fin ut, nej nu luktade Fnulan på vinet, men åhhhhh !!!!

DSC03799

DSC03824

DSC03839 DSC03864

De bjöd på mat också och det var sjukt gott, vet inte riktigt vad jag åt för det var ju så fint på alla vis, men det var så gott. All cred till Scandic Triangeln för sjukt god mat. Det var ju bara avsmakningsmenyer så när man lagt upp som om de vore middag hemma så tänkte jag att jag kanske skulle lägga tillbaka lite. Jag hade inte käkat nåt så jag var vrålhungrig. Jag smakade på vinet men blev sjukt nervös när de kallade det glas 1 och 2 och tre. Jag visste inte vilket glas som var vilket. Jag stirrar på Stonetag med mina sexy eyes och tar upp det röda vinet men inser att Stonetag har det vita vinet, snabbt byta glas, man vill ju hänga med och verka som man har koll. Ett vin smakade sjukt flummigt, men de andra var faktiskt goda och blandar man det med maten så fick det en helt annan smak, det tyckte jag var coolt. Ni som läser detta bara HALLÅ ???? men jag är ny i vinbranschen så give me a break, men jag ska helt klart försöka mig på att dricka lite mer vin efter denna upplevelsen. Tack så mycket Scandic Triangeln för en trevlig och god kväll med imponerade service från hela ert team.

DSC03821

Mattias är chef av något slag på Scandic Triangeln. Jag var väldigt imponerad av hans kreativitet och sätt att prata om Scandic Triangeln. Han verkligen brinner för sitt jobb och tycker det är superkul, det märks och då blir det väldigt bra. Han tog hand om oss på bästa sätt och att få folk att känna sig speciella det är en talang.

 

Besök gärna Fnulan och Stonetags bloggar på

Petra Stentagg Stonetag

Malin Fnulan Martinson

Inlägget är inte sponsrat eller betalt för.